KÜLDETÉSÜNK

Tigon Services küldetése, hogy a külföldi befektetőknek a legjobb üzleti megoldásokat ajánlja. A csapatunk által ajánlott minden egyes szolgáltatás első sorban kizárólag egyénre szabott: az Ügyfél megelégedettsége az elsődleges célunk. A helyi piacba öntött bizalom kiépítése, a nyelvi és kulturális akadályok leküzdése, valós és hasznos információk gyűjtése, adóügyi problémák megoldása: mindezt kívánjuk nyújtani az ügyfeleink számára. Ez az, amit szolgáltatunk 1999 óta.  Céges filozófiánk alapja a szoros partnerkapcsolat, amelynek a hűség és a megbízhatóság kulcsfontosságú elemei. Elkötelezettségünk a szoros együttműködés kiépítésére mindkét fél javára szolgál és a sikerünk legfőbb kulcsa.

Mi nem akarunk „mindent” elvégezni, de amit teszünk, azt jól végezzük!

Szolgáltatások

Pénzügyi képviselő Magyarországon

Adószakértői képviselő, külföldi cégek pénzügyi képviselete Magyarországon

A cégeljárással kapcsolatos dokumentumok lekérése és fordítása

Üzleti dokumentumok, okiratok fordítása, közjegyzői hitelesítése, Apostille-tanúsítvánnyal való ellátása

Szakfordítások

Dokumentumok fordítása, hiteles fordításai, tolmácsolás

Piackutatás, cégalapítás

Találja meg a legjobb megoldást Magyarországon történő beruházásához

Tekintse meg az összes szolgáltatásunkat

Rólunk

ügyfelek
53
Komplett projektek
69
Lefordított oldalak száma
13725
Sikeres piackutatás
14

Állandóan keresünk olyan gyakorlott és elhivatott egyéneket, akik új távlatokkal és élettapasztalatokkal gazdagítják csapatunkat. Ha Önt érdekelt abban, hogy a csapatunkhoz csatlakozzon, vagy olyan céget keressen, ahol a karrierjét megalapozhatja, jelentkezzen azonnal.

Álláspályázatának és életrajzának benyújtásával beleegyezik abba, hogy a személyes adatait tároljuk a rendszerünkben. Az Ön által szolgáltatott információkat bizalmasan kezeljük és csak a jelenlegi, vagy jövőben előforduló, az Ön profiljával megegyező állásajánlatok alkalmával keressük meg Önt az esetleges jelentkezés céljából.

Legfrissebb hírek

2017.03.19

Elkészült az új honlap

Üdvözöljük a megújult weboldalunkon!

Reméljük, hogy hasznosnak fogjátok találni ezt az újításunkat, jó böngészést!

www.tigonservices.hu

2019.05.29

 

Gazdaságvédelmi akcióterv: adócsökkentést és a szakképzés korszerűsítését ígéri Szijjártó

Az EP-választások után 
jelentette be Orbán Viktor, hogy a kormány új akciótervet indít, de most nem a népszaporulat, hanem a gazdaság élénkítése lesz a cél. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter belengetett néhány információmorzsát a gazdaságvédelmi akciótervről egy budapesti járműipari konferencián.