Szolgáltatások

Szolgáltatások

Pénzügyi képviselő Magyarországon

Azok a cégek, amelyek nem az Európai Unióban tartózkodnak és termékek behozatalával és értékesítésével, vagy szolgáltatások nyújtásával foglalkoznak, Általános Forgalmi Adó (ÁFA) kötelesek, így egy Pénzügyi Képviselőt kell megbízniuk, aki a külföldi cég nevében Magyaroroszágon a Nemzeti Adóhivatalnál (NAV) eljár.

Tovább

A cégeljárással kapcsolatos dokumentumok lekérése és fordítása

Az érvényes adatokról a Magyar Cégbíróság cégjegyzékéből lefordított Cégkivonatot szolgáltatjuk, vagy beszerezzük a történeti kivonatot a cég alapítása óta az alapszabályzatban történt, a cégjegyzékben található összes változtatásról. Éves beszámolók (mérlegek), alapszabályzatok, taggyűlési jegyzőkönyvek úgyszintén rendelkezésre állnak.

Tovább

Szakfordítások

Munkatársaink magasan képzett és tapasztalt szakfordítókból állnak, akik magas szakmai színvonalon végzik az üzleti okiratok szakfordítását idegen nyelvről magyar nyelvre és magyar nyelvről idegen nyelvre, 23 nyelven. Tovább

Piackutatás, cégalapítás

Széles körű tapasztalataink és az országgal kapcsolatos ismereteink segítik a külföldi befektetőket, hogy megtalálják a legjobb befektetési megoldásokat Magyarországon és ebben mi minden tekintetben teljes körűen támogatjuk őket.  A stratégiai döntéshozatalhoz szakértői jártasság és erőforrás szükséges.

Tovább